Huur een Neurofeedback Limited of Unlimited Systeem

Een mobiel NeurOptimal® Limited of Unlimited Neurofeedback huur je om thuis te gebruiken. Je voert de sessies zelf thuis uit op het moment dat het jou het beste uitkomt. Andere gezinsleden mogen het systeem ook gebruiken, waardoor het hele gezin profiteert van het positieve effect, en je geld uitspaart.

Het traject begint altijd met een kort intakegesprek en een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Hierna gebruik je het NeurOptimal® Neurofeedback systeem. We houden tijdens het traject via e-mail of telefonisch contact. Het Limited Neurofeedback Systeem koset € 45 voor iedere sessie. De software in het apparaat registreert het gebruik. Kies je voor het Unlimited Neurofeedback Systeem, dan kost dit € 175 per week voor onbeperkt gebruik.

Safe and Sound Protocol huren

Het autonome zenuwstelsel regelt zelfstandig en onbewust lichamelijke processen zoals je hartslag, ademhaling en je energiesysteem. Met het Safe and Sound Protocol verbeter je het autonome zenuwstelsel via een app en hoofdtelefoon, waarmee je naar gefilterde muziek luistert.

De muziek duurt in totaal 5 uur (de Core) en is uit te breiden met nogmaals 5 uur (Balans). Afhankelijk van de persoon luister je dagelijks 10 tot 30 minuten naar de muziek.

Dit programma begint met een intakegesprek, waarbij we de klachten onderzoeken en samen de verbeterwensen bepalen. Tijdens het proces hebben we regelmatig contact met elkaar. Het programma werkt via een app en een eigen koptelefoon en kost € 350.

Als je vragen hebt, vul dan gerust het contactformulier in.