Anke Bosman – Therapeut Den Haag

Na ruim 17 jaar in de hulpverlening (o.a. bij de jeugdpsychiatrie, de GGZ reclassering en het Advies en Meldpunt Kindermishandeling) te hebben gewerkt, heb ik besloten dat het tijd werd om al mijn kennis en ervaring in te zetten op een manier die het beste bij mij past. Daarom ben ik ruim 6 jaar geleden mijn eigen praktijk begonnen.

Verschillende behandelmethodes bij Therapie Den Haag

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes, waarmee ik je help om de balans in je leven weer terug te vinden. Een van de methodes waarin ik mij ben gaan specialiseren is Neurofeedback. Met deze methode help ik mijn cliënten bij uiteenlopende problemen. Daarnaast zijn er nog meer mooie behandel en begeleidingsmethoden op mijn pad gekomen. Zo geef ik EMDR behandelingen aan cliënten met trauma’s en angsten en help ik met veel plezier beelddenkers en kinderen die moeite hebben met lezen en schrijven.

In balans met neurofeedback

Zelf ben ik met Neurofeedback in aanraking gekomen doordat mijn zoontje, destijds 4 jaar, met zichzelf in de knel zat. Hij is hoog-sensitief en heeft soms moeite om te schakelen tussen gebeurtenissen. Dit veroorzaakte destijds heftige buien waar hij maar moeilijk uit kon komen. Daardoor was hij vaak zwaarmoedig, onzeker en verdrietig. Neurofeedback heeft bij hem bijzonder goed geholpen. Hij blijft natuurlijk nog steeds hetzelfde mannetje, maar dan vele malen vrolijker, gelukkiger en rustiger. Hij is veel meer in balans, beter aanspreekbaar en een stuk flexibeler.

Ik wil je graag helpen, begeleiden in jouw unieke proces. Wat je klacht ook is, mijn aanpak stem ik op je af. Samen kijken we naar welke methode het beste bij jou past!

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder – Therapeut Den Haag.