Alpha-Stim AID

Als je worstelt met angst, depressie of slapeloosheid kan het moeilijk zijn om je te herinneren wanneer het voor het laatst was dat jij je ontspannen of onbezorgd voelde. Angst kan zorgen voor paniekaanvallen en kan je dagelijks leven sterk beïnvloeden. Vaak is angst ook gelinkt aan depressie en niet ontspannen kunnen slapen. Wanneer jij je in beslag genomen voelt door angst, heb je een veilige oplossing nodig die jouw snel verlichting geeft en je erbij helpt het zelfvertrouwen en zin in het leven terug te geven. De Alpha-Stim® kan jouw daarbij helpen!

De Alpha-Stim® is een klein apparaat en eenvoudig in gebruik. Het maakt gebruik van bewezen, veilige en effectieve microstroomtherapie waarmee je klachten sterk afnemen. De technologie is gebaseerd op een gepatenteerde golfvorm die grondig onderzocht is en zich ruimschoots bewezen heeft. De golfvorm wordt tot stand gebracht tussen twee elektrodes die aan de oorlellen zijn bevestigd. Die elektrodes sturen signalen naar de hersenen die de angst, depressie en slapeloosheid zullen verminderen.

De Alpha-Stim® biedt langdurige therapeutische resultaten zonder risico op gevaarlijke bijwerkingen en gewenning en verslaving aan medicijnen. Wel is het van belang dat je de Alpha-Stim® minimaal 6 weken, dagelijks 1 uur achter elkaar gebruikt. De Alpha-Stim® kan prima worden gebruikt als aanvulling op medicatie en/of therapie.

Verder kun je sindskort ook een Alpha-Stim® AID apparaat bij mij huren voor thuis.

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Therapie Den Haag.